Pictrol, svensk distributör för Network Technologies Inc

Rackmonterad låda med LCD-bildskärm och tangentbord

Rackmonterad KVM-hylla, rackmonterad LCD TFT-bildskärm

Tillbaka till första sidan

RACKMONTERAD LÅDA MED LCD-BILDSKäRM
OCH TANGENTBORD

Rackmonterade tangentbordslådor ger utrymmesbesparande och bekväm kontroll.

Kallas även: rackmonterad KVM-låda, låda med Sun USB-tangentbord och bildskärm, rackmonterad låda med lcd-bildskärm,
SUN KVM-låda, rackmonterad bildskärm och tangentbord, rackmonterad tft lcd-bildskärm, rackmonterat tangentbordsfack,
tangentbordshylla.

Ytterligare information

PDF produktperspektiv Produktperspektiv (PDF): KVM-lådor
KVM-omkopplare, tangentbordsomkopplare, bildskärmsomkopplare Faktablad (PDF): KVM-omkopplare lösningar

KVM-lådor

 
USB + PS/2 KVM-låda med 15- eller 17-tums LCD-bildskärm

Rackmontera USB KVM-låda
RACKMUX® USB + PS/2 KVM-lådan kombinerar en rackmonteras LCD-bildskärm, tangentbord, pekplattemus i en utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka. Den är tillgänglig med 15- eller 17-tums aktiv matris VGA LCD-panel.
SUN USB KVM-låda med 17-tums LCD-bildskärm

Rackmontera SUN USB KVM-låda
Den RACKMUX® rackmonterade SUN USB KVM-lådan ger bekväm och utrymmesbesparande kontroll. Använd med en NTI UNIMUX™ KVM-omkopplare till att styra USB PC-, SUN- och MAC-datorer. Den är tillgänglig med en framåtfällbar 17-tums aktiv matris VGA LCD-panel.
DVI USB + PS/2 KVM-låda

Rackmonterad USB DVI KVM-låda
RACKMUX® DVI USB + PS/2 KVM- lådan kombinerar en rackmonterad LCD-bildskärm, tangentbord och pekplattemus i en utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka. Den är tillgänglig med 15- eller 17-tums aktiv matris LCD-bildskärm.
DVI SUN USB KVM-låda

Rackmonterad DVI SUN USB KVM-låda
RACKMUX® SUN USB KVM- lådan kombinerar en rackmonterad LCD-bildskärm, SUN USB-tangentbord och treknappars styrkulemus eller pekplatta i en utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka. Den är tillgänglig med en framåtfällbar 17-tums aktiv matris DVI-bildskärm.
VGA USB + PS2 KVM-låda med riktig mus

KVM-låda med musficka
RACKMUX® USB + PS/2 KVM-lådan med riktig mus kombinerar en LCD-bildskärm, tangentbord och riktig mus med musficka. Denna KVM-låda är perfekt för alla som föredrar en riktig mus istället för pekplattor eller styrkulor.

KVM-lådor med integrerade KVM-omkopplare

KVM-låda med inbyggd SUN PC KVM-omkopplare

KVM-låda med inbyggd SUN PC KVM-omkopplare
RACKMUX® KVM-lådan med inbyggd SUN PC KVM-omkopplare kombinerar en rackmonterad LCD-bildskärm, tangentbord, pekplattemus och NTI:s NODEMUX® 4- eller 8-portars SUN PC KVM-omkopplare i en utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka.
KVM-låda med inbyggd USB KVM-omkopplare

Rackmonterad USB KVM-låda med USB-omkopplare
RACKMUX® KVM-låda med inbyggd USB KVM-omkopplare kombinerar en rackmonterad LCD-bildskärm, tangentbord, pekplattemus och en 4- eller 8-portars USB-omkopplare i en utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka. Den är tillgänglig med 15- eller 17-tums aktiv matris LCD-panel.
KVM-låda med inbyggd KAT5 KVM-omkopplare

Rackmonterad KVM-låda med Zero-U KVM-omkopplare via KAT5
RACKMUX® KVM-lådan med inbyggd KAT5 KVM-omkopplare kombinerar en rackmonterad LCD-bildskärm, tangentbord, trackballmus och NTI:s PRIMUX® Zero-U KVM-omkopplare via KAT5 i en utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka.
SUN USB KVM-låda med inbyggd USB KVM-omkopplare

Rackmonterad SUN USB KVM-låda med USB KVM-omkopplare
RACKMUX® SUN USB KVM-lådan med integrerad USB KVM-omkopplare kombinerar en rackmonterad LCD-bildskärm, ett SUN USB-tangentbord, en styrkula eller en pekplattemus och NTI:s UNIMUX™ 4- eller 8-portars USB KVM-omkopplare i utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka.
KVM-låda med inbyggd DVI USB KVM-omkopplare

KVM-låda med inbyggd DVI USB KVM-omkopplare
RACKMUX® KVM-lådan med inbyggd DVI USB KVM-omkopplare kombinerar en rackmonterad LCD-bildskärm, tangentbord, pekplattemus och en DVI USB KVM-omkopplare i en utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka.
DVI SUN USB KVM-låda med DVI USB KVM-omkopplare

Rackmonterad SUN USB KVM-låda med USB KVM-omkopplare
RACKMUX® DVI SUN USB KVM-lådan med inbyggd högtäthets USB DVI KVM-omkopplare kombinerar en rackmonterad LCD-bildskärm, SUN USB-tangentbord, styrkula eller pekplattemus och en USB DVI KVM-omkopplare i en utrymmesbesparande 1RU-låda med industriell styrka. Den är tillgänglig med framåtfällbar 17-tums TFT/LCD DVI-bildskärm.